Desene frumoase cu nisip – Kseniya Simonova


Fisierul video de mai jos o arata pe castigatoarea unui concurs de talente din Ucraina, Kseniya Simonova, nascuta in 1985, desenand cu nisip pe o tabla luminoasa. Subiectul: cum au fost afectati oamenii obisnuiti în timpul celui de-al doilea razboi mondial. „Marele razboi patriotic” a facut intre 8-11 milioane de victime, dintr-un total al populatiei ucrainene de 42 de milioane de oameni.

7 gânduri despre „Desene frumoase cu nisip – Kseniya Simonova

 1. Pustnicul Digital

  Mmmm … nu stiu de ce dar imi da impresia ca este in transa. Se misca ciudat, prea repede … spasmodic.

  PS: Dar poate sunt eu paranoic si vad influenta duhurilor ‘mai putin bune’ si acolo unde nu este dar, dupa ce am inteles de unde vine foarte-atractiva muzica lumeasca … incep sa am dubii referitoare la orice astfel de manifestari. Scopul amintirii raului, (mai ales astfel, festiv), desi ambalat superb, este de a re-trezi suferinta, resentimentele si ura … in special in astfel de vremuri grele cand intregi natiuni sunt la punctul de fierbere.

  Apreciază

  Răspunde
 2. irina

  Ce-ar fi sa facem si noi din „nisip” niste „desene” frumoase pt sufletul nostru? Si sa le schimbam…sa le schimbam mereu… Sa trimitem cite macar unul fiecarui om… Dumnezeu e frumusete. A facut frumosul, cosmos in greaca. Nu?

  Apreciază

  Răspunde
 3. Ana

  Pustnic Digital, ea ofera un spectacol. Observi ca si imbracamintea si tunsoarea, culoarea parului au ceva dramatic. Nu cred ca e vorba de nici o transa, ci mai degraba de joc de scena.

  Apreciază

  Răspunde
 4. ioana

  orice act de creatie presupune o „transa” chatartica, ceea ce nu inseamna ca respectiva e posedata de duhuri si are nevoie de exorcizare. iar gesturile rapide fac parte din dinamica spectacolului, in primul rand pentru ca induc dramatism, dupa cum a zis si Ana, si in al doilea rand fiindca si pe asta se bazeaza spectacolul ei: frumusetea continutului si rapiditatea executiei. mai lent inseamna mai plictisitor.

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.