Apa din comerț – un pericol chimic pentru organism?


O parte dintre mineralele, sărurile și chiar microorganismele precipitate în apă (care-i dau și nuanțele cromatice variate) sunt necesare organismului (chiar și apa de izvor are; în natură nu există apă complet distilată), dar ce ne facem cu restul substanțelor care sunt introduse premeditat în procesul îmbutelierii apei (că doar au laboratoare serioase, nuu)? Nu mai zic că s-a descoperit și E-coli în apa plată de la mai multe firme… Cine garantează că patronii firmelor de apă plată nu urmăresc nici un interes meschin țintind otrăvirea și îmbolnăvirea populației? Asta ca să asigure apoi și prosperitatea Big Pharmei…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.