Tirania transumanistă se instalează la nivel global


Tirania transumanistă se instalează la nivel global, pe măsură ce identitatea digitală și monedele digitale se răspândesc în întreaga lume (I) – Înțelegerea reducționistă a identității în era digitală

Procesul lansării ID-urilor digitale la nivel mondial a început cu mai mulți ani înainte de nebunia COVID și de publicarea cărții lui Klaus Schwab „COVID-19: Marea Resetare”.

Proiectul Națiunilor Unite ID2020 a fost lansat în 2016; scopul este de a oferi fiecărei persoane din lume o identitate digitală. Dar Uniunea Europeană a creat cadrul legal pentru introducerea unui ID digital european chiar mai devreme, în 2014, scrie LifeSiteNews, într-o analiză pe care o prezentăm mai jos.

În Europa, putem vedea că ID-urile digitale sunt deja folosite de majoritatea populației în multe țări, cum sunt Italia, Austria, Danemarca, Franța, Olanda, Norvegia și Suedia.  

Și chiar și Ucraina are o aplicație guvernamentală denumită Diia, un acronim pentru „statul și eu”, care combină deja identificarea digitală cu pașapoarte, licențe, ajutoare sociale, înregistrări privind „vaccinarea” COVID etc.

În timpul războiului în desfășurare cu Rusia, guvernul a adăugat chiar și o funcție prin care cetățenii puteau informa statul cu privire locația și echipamentul trupelor ruse. În mod bizar, aplicația conține și un joc în care utilizatorii pot distruge tancurile rusești cu dronele pe care le controlează.

Aș susține că însuși termenul „identitate digitală” este problematic, deoarece sugerează oamenilor că identitatea lor, întreaga lor ființă, ar putea fi stocată pe un server cloud.

Într-o prezentare din 2016 numită „Un proiect pentru identitatea digitală”, Forumul Economic Mondial a definit termenul „identitate” în felul următor:

„Identitatea este o colecție de atribute individuale care descriu o entitate și stabilește tranzacțiile la care poate participa acea entitate.”

Înțelegerea reducționistă a identității de către Forumul Economic Mondial este o problemă a epocii noastre tehnocratice, guvernată de dictatele unui materialism nihilist care vede ființa umană ca fiind nimic mai mult decât o colecție de atribute sau un „grup de celule” care se mișcă în timp și spațiu fără un scop sau sens ultim. În era noastră digitală, putem fi păcăliți să credem că o colecție de date digitale despre noi constituie identitatea noastră.

Identitatea umană este, desigur, mult mai mult decât atât, deoarece suntem creați după chipul lui Dumnezeu, ca unitate de trup, suflet și spirit. Suntem copii ai părinților noștri la nivel natural și facem parte dintr-o familie, dintr-un neam și un popor. Prin botez, devenim parte din trupul mistic al lui Hristos. Având un suflet nemuritor și liber arbitru, suntem mult mai mult decât o simplă colecție de calități și trăsături. Aceste adevăruri umane profunde sunt ignorate sau negate de tiranii transumaniști care conduc agenda din spatele așa-numitei identități digitale.

Supravegherea în masă prin date biometrice

Datele noastre biometrice vor fi o parte importantă a identităților digitale ale viitorului. Din păcate, supravegherea biometrică în masă prin camere cu recunoaștere facială nu se mai limitează la China comunistă.

Potrivit unui raport al Inițiativei Europene pentru Drepturile Digitale, țările extind supravegherea biometrică și digitală în masă în toată Europa de ani de zile. Raportul documentează proiecte de supraveghere biometrică în masă în 18 orașe germane, 5 orașe din Olanda și alte orașe din alte țări precum Franța, Spania și Marea Britanie. Un articol pe statista.com afirmă că tehnologia de recunoaștere facială este utilizată în 32 de țări europene.

UE intenționează să unifice toate sistemele de date naționale și ale UE într-o „superbază de date biometrice” gigantică, proiect care a necesitat deja costuri de aproape un miliard de euro.

De asemenea, agențiile guvernamentale americane colectează tot felul de date biometrice de la cetățenii lor și se relatează că Departamentul pentru Securitate Internă (DHS) intenționează să împartă aceste date cu alte țări, în special cu țările europene, în schimbul accesului la propria lor bază de date.

Dacă toate acestea nu sună a control guvernamental total, centralizat asupra tuturor cetățenilor, nu știu ce altceva ar putea înseamna.

Controlul țărilor prin intermediul monedelor digitale

Așa-numitele Monede Digitale ale Băncii Centrale (CBDC) sunt o altă piesă importantă în puzzle-ul controlului și supravegherii totale.

„Oferă-mi controlul asupra banilor unei națiuni și nu-mi pasă cine face legile”, este un citat atribuit bancherului german Mayer Amschel Rothschild. Acesta cuprinde esența monedelor digitale: controlul total al banilor echivalează cu controlul aproape total asupra populației.

LifeSiteNews a publicat anterior o analiză a lui James Corbett, prezentând o viziune de ansamblu excelentă despre cât de departe au ajuns diferite țări în dezvoltarea CBDC-urilor.

Pe lângă informațiile furnizate de Corbett, este interesant de menționat că Turcia a anunțat recent planuri de a introduce propria sa monedă digitală în 2023 și de a o conecta imediat la sistemul său digital de identificare.

De asemenea, UE sugerează conectarea Eero digitală la identitățile digitale în viitor. Într-o pagină de întrebări frecvente a Băncii Centrale Europene despre moneda euro digitală, putem citi următoarea afirmație: „Un euro digital ar putea oferi și funcționalități avansate, cum sunt funcții de plată automată sau utilizarea unei forme de identitate digitală”.

Această conexiune între monedele digitale și identitățile digitale este exact aspectul cu privire la care au avertizat oamenii îngrijorați de confidențialitate și de statul supravegherii.

Nu trebuie să fii un „teoretician al conspirației” pentru a vedea că acesta este un efort la nivel mondial, când 90% dintre băncile centrale studiază în prezent fezabilitatea emiterii propriilor CBDC.

*

Tirania transumanistă se instalează la nivel global (II) – Țările occidentale unde sunt deja în vigoare proiecte similare sistemelor de credit social

Scopul final al introducerii ID-urilor digitale, a supravegherii biometrice și a monedelor digitale pare a fi un sistem de credit social în stil chinezesc.

Introducerea pașapoartelor pentru vaccinare în timpul crizei COVID poate fi considerată o încercare de implementare a unui astfel de sistem distopic.

Criza COVID și măsurile draconice impuse au accelerat cu siguranță această evoluție către supravegherea digitală, așa cum au subliniat înseși agențiile guvernamentale precum Comisia Europeană.

„Pandemia de coronavirus a accentuat nevoia de servicii digitale eficiente și ușor de utilizat în întreaga UE. Nu avem timp de pierdut. Este esențial ca statele membre să înceapă să colaboreze imediat cu Comisia și cu sectorul privat pentru a pregăti implementarea cadrului european al Identității Digitale”, se arată într-o declarație de pe site-ul Comisiei Europene.

Primele proiecte care seamănă cu sistemele de credit social sunt deja în vigoare în țări occidentale. Așa-numitele scoruri de mediu, sociale și de guvernanță (ESG) sunt folosite deja de multe corporații din SUA. Acest lucru a fost explicat aici

În plus, orașul italian Bologna a lansat proiectul „Smart Citizen Wallet”, un sistem prin care participanții pot colecta puncte pentru „comportamente virtuoase”, precum reciclarea sau utilizarea transportului public. Aceste puncte câștigate pot fi apoi cheltuite pentru a beneficia de reduceri sau intrare gratuită la evenimente culturale.

Proiecte similare sunt testate și implementate chiar acum în alte zone din Europa, cum sunt Viena, Roma și Bavaria.  

Suedia nu este doar un lider în ceea ce privește plățile fără numerar; țara scandinavă a introdus și un card de credit cu limită de carbon denumit DO BLACK. Acest card de credit calculează amprenta de carbon a tuturor achizițiilor făcute cu acesta și stabilește o limită de CO2 pentru utilizator. Odată atinsă această limită, nu mai pot fi făcute achiziții cu cardul.

În plus, UE a propus un Registru european al activelor, în care ar putea fi înregistrate toate activele fiecărui cetățean din UE și eventual legate în viitor de identitățile digitale. Justificarea oficială cu privire la introducerea acestui registru central al activelor este combaterea spălării de bani și a evaziunii fiscale.

De cealaltă parte a Oceanului Atlantic, Departamentul Agriculturii din SUA (USDA) le cere oamenilor să-și înregistreze grădinile de legume într-o bază națională de date.

Cu alte cuvinte, guvernul vrea să știe despre fiecare lucru pe care îl dețineți, pe lângă faptul de a avea toate datele personale și biometrice stocate în ID-urile digitale și monitorizarea tuturor tranzacțiilor prin monedele digitale.

În acest moment, majoritatea acestor programe sunt încă voluntare în țările occidentale – la fel cum primirea vaccinurilor COVID a fost inițial voluntară. Dar, după cum am constatat cu toții, constrângerea a început să fie impusă foarte curând, iar „nevaccinaților” li s-a interzis accesul în restaurante, magazine, săli de sport și călătoriile, iar mulți și-au pierdut locul de muncă. Pedepse similare ar putea fi impuse în viitor cetățenilor care refuză să participe la aceste programe de credit social sau care nu doresc să folosească un ID digital.

Modalități de a lupta împotriva tiraniei digitale

Sunt multe lucruri mici pe care le putem face fiecare pentru a lupta împotriva acestei tiranii digitale care se răspândește. Dr. Joseph Mercola oferă o listă bună de recomandări în acest articol

În plus, folosirea numerarului în locul metodelor de plată digitale de câte ori puteți și faptul de a solicita politicienilor locali să protejeze dreptul legal de a plăti în numerar sunt pași importanți pe care îi poate face toată lumea. Politicienii se vor confrunta cu presiuni de sus, din partea elitelor globaliste, așa că trebuie să ne asigurăm că vor simți contrapresiunile de jos, din partea noastră, a cetățenilor.

Sprijinirea fermierilor locali și stabilirea de relații cu aceștia este, de asemenea, o modalitate excelentă de a deveni mai puțin dependenți de lanțurile globale de aprovizionare. În acest fel, este posibil să faceți rost de hrană în viitor fără a fi nevoie să utilizați ID-uri digitale sau monede digitale.

Folosirea numerarului și sprijinirea fermierilor locali sunt primii doi pași în lupta împotriva tiraniei globaliste, pași promovați de mișcarea „Global Walkout”, fondată de dr. Robert Malone și Peter McCullough și de alți luptători pentru libertate.

Și, nu în ultimul rând, rugăciunea este necesară. Nu putem câștiga această bătălie fără ajutorul lui Dumnezeu. Am experimentat direct puterea rugăciunii când Austria a încercat să introducă, în urmă cu un an, unul dintre cele mai stricte reguli din lume privind obligativitatea vaccinării. Nu au existat doar proteste masive în stradă împotriva acestei măsuri draconice, ci și o sporire masivă a rugăciunii publice. Inițiativa „Austria se roagă” s-a răspândit enorm în aceste luni grele, iar oamenii s-au rugat public în aproximativ 200 de orașe și sate din întreaga țară.

În cele din urmă, obligativitatea vaccinării nu a mai fost pusă în aplicare, legea fiind suspendată inițial și ulterior abrogată cu totul. Presiunea publică prin proteste masive și lobby, precum și problemele tehnice și juridice în zona administrației guvernamentale, toate acestea au avut un rol în renunțarea la măsura draconică. Dar fără rugăciune și dacă Dumnezeu nu ar fi răspuns strigătului de ajutor al credincioșilor, această victorie nu ar fi fost posibilă.

*

Sursa:
https://www.activenews.ro/covid-era-covid-si-marea-resetare-the-great-reset/Tirania-transumanista-se-instaleaza-la-nivel-global-pe-masura-ce-identitatea-digitala-si-monedele-digitale-se-raspandesc-in-intreaga-lume-I-Intelegerea-reductionista-a-identitatii-in-era-digitala-177295
https://www.activenews.ro/covid-era-covid-si-marea-resetare-the-great-reset/Tirania-transumanista-se-instaleaza-la-nivel-global-II-Tarile-occidentale-unde-sunt-deja-in-vigoare-proiecte-similare-sistemelor-de-credit-social-177298

Publicitate

2 gânduri despre „Tirania transumanistă se instalează la nivel global

  1. Mateescu Bogdan-Nicolae

    Doamne ajută, foarte corectă abordarea subiectului, țin însă să fac precizarea că omul este o alcătuire dihotomică- trup și suflet- iar spiritul la care se referă cel care a scris articolul fără semnătură, este de fapt duhul omului, partea cea mai sensibilă a sufletului, echivalentă cu ochii trupului, duhul omului prin care sufletul poate contempla fie pe Dumnezeu pentru a ajunge la desăvârșire,fie pe cel care se dă drept Dumnezeu dar nu e și ajunge astfel la înșelarea diavolească, încercând să ajungă la „transcendent„ cu mijloacele „imanentului,” cu ajutorul tehnologiei. Precizarea este foarte importantă, întrucât lumina nu are părtășie cu întunericul, de fapt întunericul însemnând doar lipsa luminii (celei adevărate, desigur, adică Lumina care a venit în lume)…

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.